Dyshek Silver Favorite | Vellea Home

Silver Favoritе

Dyshek i njëanshëm,90/200 , 90/200

33300 L
Ulje -40%
19900 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 15 ditë

Trashësia e dyshekut 23 cm

Materiale: copë e veçantë anti-bakteriale me fije argjendi, bërthamë prej sustash multi pocket, shtresë prej shkumë poliuretan elastike, qepje me push memory, bazë zgare prej druri masiv halor

Karakteristika të tekstilit: antialergjen natyral, siguron mjedis alergjik për gjumë, veprim anti-bakterial për një kohë të gjatë, parandalon shfaqjen e aromave të këqija, antistatik natyral.

Harroni diskomfortin dhe netët pa gjumë! Njihuni me teknologjinë ortopedike më të mirë  për gjumë, në mënyrë që të bëni zgjedhjen e duhur. Bërthama e dyshekut Silver Favorite është Multi Poket Spring System, dy herë më shumë pika mbështetëse prej sustave pocket – 40 copë/m2. Bazamenti unik ofron mbështetjen më të mirë të mundshme për trupin në çdo moment, në të gjithë hapësirën e dyshekut dhe jep një ndjesi të pakrahasueshme komforti.  Përveç ortopedisë perfekte, dyshekët e koleksionit sigurojnë dhe anatomi të shkëlqyer – ndjesi komforti individuale te secili prej tyre. Shtresat plotësuese prej poliuretani, si dhe qepja e pasur me push memory, krijojnë një shtresë të sipërme elastike, e cila adaptohet ndaj formave të trupit. Shtresat shtesë prej shkume dhe sistemi ortopedik unik poket, garantojnë pozicionin e duhur të shtyllës kurrizore gjatë gjumit dhe çlodhje relaksuese të trupit pa kufizuar lëvizjen e tij. Dysheku Silver Favorit është i veshur plotësisht me këllëf prej cope anti-bakteriale luksoze, e cila përbëhet nga fije argjendi. Ai është antialergjen natyral, garanton veprim anti-bakterial për një kohë të gjatë dhe nuk lejon shfaqjen e aromave të këqija.

Vëmendje! 

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të dyshekut. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (90/200)

Paketa 1: 90/200/23 cm., pesha 30 kg.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni