Dyshek Silver Comfort, i dyanshëm 164/190 | Vellea Home

Silver Comfort

164/190, i dyanshëm , 164/190

41200 L
26700 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 15 ditë

Trashësia e dyshekut: 18 cm. +/- 2cm
Materiale: copë e veçantë antibakteriale me fije argjendi, bërthamë anatomike nga Nova Flex
Dysheku është i përshtatshëm për mekanizëm ngritës me fuqi N750.
Karakteristika të tekstilit: natyral antialergjik, siguron mjedis higjienik për gjumë, veprim antibakterial për një kohë të gjatë, parandalon shfaqjen e aromave të pakëndshme, antistatik natyral, këllëf i cili hiqet dhe lahet
Dysheku Silver Comfort është dyshek anatomik, bërthama e të cilit është prej shkume me cilësi të lartë Nova Flex siguron fortësi të balancuar dhe komfort të jashtëzakonshëm të trupit gjatë gjumit. Bërthama e profilizuar jep mbështetje maksimalisht të mirë për trupin në çdo moment dhe gjatë të gjithë hapësirës të dyshekut. Nova Flex është shkumë me elasticitet të lartë e përpunuar me teknologji origjinale për profilizim, e cila siguron qarkullim natyral të ajrit. Kjo gjë garanton higjienë të shkëlqyer dhe gjumë komfort dhe të shëndetshëm. Profilizimi i brëndshëm i jep fortësi të përshtatshme zonave të dyshekut, të cilat mbështesin shtyllën kurrizore në pozicionin e duhur gjatë gjumit. Dysheku Silver Comfort është i veshur i gjithi me këllëf luksoz, antibakterial i cili lehtësisht hiqet dhe lahet, gjithashtu përmban fije argjendi. Ai është antialergjen natyral, garanton veprim antibakterial jetëgjatë dhe nuk lejon shfaqjen e aromave.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Dysheku Silver Comfort ofrohet në në variant të rrotulluar i paketuar në mënyrë të përshtatshme për tu lëvizur dhe transportuar.

Detyrimisht hapeni dhe shpaloseni dyshekun deri në 30 ditë pas dorëzimit. Dysheku Silver Comfort merr formën dhe përmasat e dëshiruara 24 orë pas shpalosjes.

Numri i paketave: 1 (164/190)

Paketa 1: 164/40/40 cm., pesha 20 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni