Dyshek Silver Care Memory, i dyanshëm 90/200, Silver Care Memory, 90/200 | Vellea Home
Silver Care Memory

Dyshek i dyanshëm, 90/200 , 90/200

Dyshek  Silver Care Memory, i dyanshëm 90/200 1
Dyshek  Silver Care Memory, i dyanshëm 90/200 2
Dyshek  Silver Care Memory, i dyanshëm 90/200 3
Dyshek  Silver Care Memory, i dyanshëm 90/200 4
Dyshek  Silver Care Memory, i dyanshëm 90/200 1_thumb
Dyshek  Silver Care Memory, i dyanshëm 90/200 2_thumb
Dyshek  Silver Care Memory, i dyanshëm 90/200 3_thumb
Dyshek  Silver Care Memory, i dyanshëm 90/200 4_thumb
52159 L
Ulje -41%
30466 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 15 ditë

·         Trashësia e dyshekut 22 cm +/- 2 cm

·         Përbërja e dyshekut: tekstil i veçantë Silver Care; shkumë memory në qepje; shkumë soft; spunbond; shkumë me elasticitet të lartë të profilizuar me 7 zona

Silver Care Memory është modern i përpunuar në mënyrë të veçantë, që të ofrojë më shumë komfort dhe kujdes të shëndetshëm. Bërthama përbëhet me shkumë me elasticitet të lartë të profilizuar në njërën anë, gjë e cila ofron mundësi për të ndjerë butësinë. Zona e profilizuar e dyshekut jep ndjesinë e efektit masazhues dhe me susta. Ndihmon në ventilimin më të mirë dhe ajrosjen natyrale të dyshekut. Modeli Silver Care Memory ofrohet me tekstil të veçantë, të qepur me shkumë Memory. Shkuma memory modelohet sipas temperaturës të trupit dhe merr formën e tij. Tekstili Silver Care është i përpunuar me teknologji inovative dhe përmban jone argjendi në inde. Ka veprim të fortë anti-bakterial dhe parandalon shfaqjen e aromave të pakëndshme.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Dysheku Silver Care Memory ofrohet në variant të rrotulluar i paketuar në mënyrë të përshtatshme për tu lëvizur dhe transportuar.

Numri i paketave: 1 (90/200)

Paketa 1: 40/40/100 cm., pesha 10,5 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni