Dyshek Sënço, i dyanshëm 60/120, Suncho, 60/120 | Vellea Home
Suncho

60/120, i dyanshëm , 60/120

Dyshek Sënço, i dyanshëm 60/120 1
Dyshek Sënço, i dyanshëm 60/120 2
Dyshek Sënço, i dyanshëm 60/120 3
Dyshek Sënço, i dyanshëm 60/120 4
Dyshek Sënço, i dyanshëm 60/120 1_thumb
Dyshek Sënço, i dyanshëm 60/120 2_thumb
Dyshek Sënço, i dyanshëm 60/120 3_thumb
Dyshek Sënço, i dyanshëm 60/120 4_thumb
13411 L
8527 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 15 ditë

·     Përmasa: 60/120/9  cm.

·     Materiale:

-          Copë për fëmijë me tegela

-          Sfungjer elastik

Dysheku i fëmijëve Sënço me dy anë është i punuar me shkumë elastike, struktura e frymëmarrjes e së cilës lejon qarkullimin e lirë të ajrit dhe ajrosjen e dyshekut. Ka karakteristika të mira ortopedike që sigurojnë mbështetjen e duhur për shtyllën kurrizore të fëmijës dhe sigurojnë relaksim të plotë të trupit. Dysheku Sënço vjen me një mbulesë të lëvizshme dhe mirëmbahet lehtë me zinxhir.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI : Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (60/120)

Paketa 1: 60/120/9 cm., pesha 7,5 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni