Dyshek Leo Pocket, i dyanshëm 180/200 | Vellea Home

Leo pocket

180/200, i dyanshëm , 180/200

43800 L
Ulje -24%
33199 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 15 ditë

Dysheku ka fortësi mbi mesataren
Lartësia 22cm (+/- 1 cm.)
- i dyanshëm: copa ballore – zhakard i cilësisë më të lartë me tegel – 40% pambuk, 40% poliestër, 20% mëndafsh i përfocuar me spunbond
- i dyanshëm: shkumë poliuretan 3 cm., T25/45
- i dyanshëm: filc lateksi 1 cm.
- skaje: 32mm. shirit i cilësisë së lartë, ngjyrë bojëqielli
- sistemi pocket: susta H14 cm., çdo sustë është e veshur në xhepin e vet
- materiale shtesë: shkumë poliuretan 6 cm., T25/45, të vendosura nga anash.

Një rëndësi shumë të madhe për gjumin e shëndetshëm kanë materialet, të cilat janë pjesë e strukturës të dyshekut në të cilin flemë. Për të krijuar dyshekët Leo, pocket janë përdorur materiale cilësore dhe të forta, të cilat lejojnë proçesin e ajrosjes natyrale – një kusht i rëndësishëm për ruajtjen e higjienës të mirë të përdorimit. Një faktor kryesor i dyshekut janë sustat me lartësi H14cm., secila nga ato është e veshur në xhep të ndarë. Ky përpunim lejon secilën nga sustat e ndryshme të reagojë në mënyrë të pavarur ndaj shtypjes dhe në këtë mënyrë të sigurojë rehati të jashtëzakonshme dhe kënaqësi nga gjumi. Sistemi i sustave pocket është i mbyllur mes shtresave të rreshtuara në mënyrë vertikale njëra pas tjetrës, materiale me elasticitet të lartë me koefiçient të ulët ndaj deformimit, të cilat i japin anatomi të jashtëzakonshme këtij modeli, si dhe garantojnë ruajtjen e cilësive të tij për një kohë të gjatë.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (180/200)

Paketa 1: 180/200/22 cm., pesha 55 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni