Dyshek Leo Pocket | Vellea Home

Leo pocket

Dyshek i njëanshëm, 160/200 , 160/200

36100 L
Ulje -28%
25800 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 10 ditë

Dysheku është me fortësi poshtë mesatares

Lartësia 22 cm(+/- 1cm)

Copa ballore: zhakard cilësor i qepur me tegel – 40% pambuk, 40% poliestër, 20% mëndafsh, i përforcuar me spunbond 13 gr/m2

Shkumë poliuretan 3 cm., T25/45

Filc me latex 1 cm.

Bordurë: 32 mm. shirit shumë cilësor, ngjyrë bojëqielli

Sistem pocket: susta H14 cm., çdo sustë është e mbështjellë në xhep individual

Materiale plotësuese: shkumë poliuretan 6 cm., T25/45, i vendosur anash

Konstrukt: zgarë me dru halor: 3,5/4 cm.

Rëndësi shumë të madhe për gjumin e shëndetshëm kanë materialet, të cilat përdoren për ndërtimin e strukturës të dyshekut në të cilin flemë. Për krijimin e dyshekëve Leo Pocket janë përdorur materiale të forta dhe cilësore, të cilat lejojnë proçesin e ajrosjes natyrale – kusht i rëndësishëm për mirëmbajtjen e higjienës të përdorimit. Pjesë e rëndësishme e përbërjes të dyshekut janë sustat me lartësi H14 cm, secila nga ato është e veshur në xhep të ndryshëm. Ky përpunim lejon secilën nga sustat të reagojë në mënyrë të pavarur kur shtypet dhe në këtë mënyrë siguron rehati të jashtëzakonshme dhe kënaqësi nga gjumi. Sistemi i sustave pocket është i mbyllur midis shtresave vertikale të rradhitura njëra pas tjetrës, materiale me elasticitet të lartë me koefiçient të ulët ndaj deformimit të cilat japin anatomi të shkëlqyer këtij modeli, si dhe garantojnë ruajtjen e cilësive të tij për një kohë të gjatë.
Leo Pocket – dysheku juaj i preferuar me cilësi të jashtëzakonshme!

Vëmendje!

 

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të dyshekut. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (160/200)

Paketa 1: 160/200/22 cm., pesha 50 kg.

 

 

Model Çmim për montim
Leo pocket 728.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni