Dyshek Leo Multirelaks, i dyanshëm 180/200 | Vellea Home

Leo Multirelax

180/200, i dyanshëm , 180/200

33600 L
26599 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 15 ditë

Lartësia 18 cm (+/-1cm)

Strukturë:
bërthamë prej shkume poliuretan me elasticitet të lartë T25/36-16 cm
Këllëf:
copë e cilësisë së lartë e qepur me shkumë memory 7 mm

Sekreti i dyshekut të rehatshëm fshihet pas materialeve cilësore të përdorura për përpunimin e tij. Dysheku Leo Multirelaks është një sygjerim, me të cilin cilësia e gjumit tuaj do të përmirësohet. Sfungjeri shumë elastik, i cili ndërton bërthamën jep bazë maksimalisht komforte për të çlodhur muskujt dhe kurrizin, gjë e cila do t'ju sigurojë gjumë të rehatshëm dhe pushim të plotë.  Dysheku Leo Multirelaks është i veshur me këllëf prej cope luksoze – material me sipërfaqe të butë dhe të këndshme në prekje, gjë e cila rrit ndjesinë e përjetimit magjik.

Vëmendje!

Kthyerja periodike e dyshekëve të dyanshëm ruan rehatinë dhe zgjat jetën e tyre.

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Dysheku Leo Multirelaks ofrohet në variant të rrotulluar i paketuar në mënyrë të përshtatshme për tu lëvizur dhe transportuar. Detyrimisht hapeni dhe shpaloseni dyshekun deri në 30 ditë pas dorëzimit. Dysheku Leo Multirelaks merr formën dhe përmasat e dëshiruara 24 orë pas shpalosjes.

SHPAKETIMI : Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen si ankesa.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të dyshekut. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (180/200)

Paketa 1: 180/200/18 cm., pesha 50 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni