Dyshek Leo Multirelaks | Vellea Home

Leo Multirelax

Dyshek i njëanshëm, 160/200 , 160/200

27000 L
Ulje -24%
20400 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 15 ditë

Lartësia 16 cm (+/-1cm)

Strukturë:
bërthamë prej shkume poliuretan me elasticitet të lartë T25/36-12 cm
kornizë prej druri masiv – 5 cm
Këllëf:
copë e cilësisë së lartë e qepur me shkumë memory 7 mm

Sekreti i dyshekut të rehatshëm fshihet pas materialeve cilësore të përdorura për përpunimin e tij. Dysheku Leo Multirelaks është një sygjerim, me të cilin cilësia e gjumit tuaj do të përmirësohet. Sfungjeri shumë elastik, i cili ndërton bërthamën jep bazë maksimalisht komforte për të çlodhur muskujt dhe kurrizin, gjë e cila do t'ju sigurojë gjumë të rehatshëm dhe pushim të plotë.  Dysheku Leo Multirelaks është i veshur me këllëf prej cope luksoze – material me sipërfaqe të butë dhe të këndshme në prekje, gjë e cila rrit ndjesinë e përjetimit magjik.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI : Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen si ankesa.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të dyshekut. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (160/200)

Paketa 1: 160/200/16 cm., pesha 45 kg.

Model Çmim për montim
Leo Multirelax 728.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni