Dyshek Leo Klasik, i dyanshëm 164/210 | Vellea Home

Leo Classic

164/210, i dyanshëm , 164/210

25199 L
14699 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 15 ditë

Dysheku futet në modelet me fortësi nën mesatare.
Lartësi 18 cm (+/- 1 cm)

·         Përbërje:

·         Copa ballore: zhakard i cilësisë së lartë – 200 gr; 45% poliestër, 30% poliviskozë, 15% pambuk, 5% mëndafsh, i qepur me vatë polistre – i vendosur në të dyja anët.; vatë 300 gr/m2, e vendosur në të dy anët; filc lateksi – i vendosur në të dyja anët; bërthame me susta të tipit Bonel. Me dopio kon susta çeliku H14 cm.

Dysheku Leo i dyanshëm është i veshur me copë zhakardi të cilësisë së parë i qepur me vatë poliestre, gjë e cila i jep butësi shtesë sipërfaqes. Copa është e këndshme në prekje dhe me qëndrueshmëri të lartë ndaj konsumimit. Sygjerojmë përdorimin e mbrojtësit, i cili e ruan tekstilin dhe zgjat jetën e dyshekut. Bërthama e dyshekut Leo është e ndërtuar me susta çeliku dopio kon, të cilat sigurojnë bazament me elasticitet optimal. Mbështetja e mirë është e rëndësishme për një gjumë të qetë dhe të shëndetshëm. Shkuma e poliuretanit dhe vata krijojnë një shtresë, butësia e së cilës siguron dhe anatomi të pagabueshme të modelit. Shtresa e vendosur në të dyja anët me filc lateksi eleminon zhurmën dhe izolon sustat. Për ndërtimin e dyshekëve Leo janë përdorur materiale cilësore dhe të forta me përshkrueshmëri të mirë të avujve dhe gazrave. Kjo gjë siguron ajrosjen e tij natyrale, gjë e cila është kusht i rëndësishëm për të mbajtur higjienë përdorimi.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (164/210)

Paketa 1: 164/210/18 cm., pesha 37 kg.

Model Çmim për montim
Leo Classic 364.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni