Dyshek Leo Klasik | Vellea Home

Leo Classic

Dyshek i njëanshëm. 72/190 , 72/190

10699 L
Ulje -44%
5900 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 30 ditë

Dysheku futet në modelet me fortësi poshtë mesatares
Lartësia 20 cm (+/- 1cm)

Dysheku është i përshtatshëm për mekanizëm ngritës me forcë 850N.

Përbërje:
copa ballore – zhakard i cilësisë më të lartë – 200 gr.; 45% poliestër, 30% poliviskozë, 15% pambuk, 5% mëndafsh, i qepur me vatë poliestre – i vendosur nga të dyja anët
vatë 300 gr/m2
filc lateksi/ eleminon zhurmat dhe izolon sustat.
bërthamë sustash tip Bonel, susta çeliku me dy kone H14 cm.
kornizë konstrukti prej druri masiv halor 4,5/5 cm.

Dysheku i njëanshëm Leo klasik është i veshur me copë zhakardi të cilësisë më të lartë dhe i qepur me vatë poliestre. Copa është e këndshme në prekje dhe me qëndrueshmëri të lartë ndaj konsumimit. Vata plotëson ndjesinë e këndshme të sipërfaqes dhe balancon në mënyrë të shkëlqyer shtresën anatomike. Sygjerojmë përdorjen e mbrojtësit, i cili mbron tekstilin dhe rrit jetëgjatësinë e dyshekut.
Bërthama e dyshekut Leo klasik është e ndërtuar prej sustash çeliku me dy kone, të cilat sigurojnë bazament me elasticitet optimal. Mbështetja e mirë është e rëndësishme për gjumë të shëndetshëm dhe të qetë. Shkumë poliuretani elastike dhe vata krijojnë shtresë anatomike, e cila merr format e trupit dhe siguron zonë komforti për gjumë. Shtresa e cila heq zhurmat prej filci lateksi izolon sustat dhe ruan cilësitë e shtresave.  Korniza prej druri masiv halor jep stabilitet dhe garanton qëndrueshmëri në të gjithë konstruktin e dyshekut. Për ndërtimin e dyshekut Leo klasik janë përdorur materiale të forta dhe cilësore. Kjo siguron ajrosjet e tij natyrale, gjë e cila është kusht i rëndësishëm për mirëmbajtjen e higjienës të mirë të përdorimit.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të dyshekut. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (72/190)

Paketa 1: 72/190/20 cm., pesha 20 kg.

Model Çmim për montim
Leo Classic 728.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni