Dyshek King Queen pocket, i dyanshëm 140/200 | Vellea Home

King Queen pocket

140/200, i dyanshëm , 140/200

46100 L
30700 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 30 ditë

Trashësi e dyshekut:
- 22 cm +/- 1 cm.

Përbërje/strukturë:
- copë King Queen /225gr/m2/ - i qepur me 400 gr. vatë poliestre dhe sfungjer 4 mm.
- shkumë me elasticitet të lartë me dendësi 25-45/m3 fortësi e mesme e butë – 10 cm.
- filc lateksi 800 gr/m2
- paketë sustash “Pocket” – 14 cm.

Dysheku King Queen Pocket është rezistent ndaj ngarkesave të larta dhe ofron rehati të shkëlqyer. Struktura ortopedike e dyshekut mbështet trupin në një qëndrim korrekt, i cili garanton një gjumë të plotë dhe të shëndetshëm. Avantazhi i sustave pocket, nga të cilat është bërë bërthama e dyshekut, është se ato lejojnë trupin të përshtatet më mirë në dyshek, duke reduktuar rrotullimin gjatë gjumit dhe duke ofruar pavarësi nga lëvizja e partnerit. Shtresa e shkumës shumë elastike ka një strukturë me qeliza të hapura /shkumë me frymëmarrje/ e bërë duke përdorur një teknologji të veçantë. Për ajrim edhe më të mirë, pllaka 3D siguron ajrosjen shtesë që i nevojitet dyshekut. Copa e këndshme në prekje krijon një ndjenjë rehatie dhe butësie.

Vëmendje!

Kthimi në mënyrë periodike të dyshekëve të dyanshëm ruan komfortin dhe rrit jetëgjatësinë e tyre.

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (140/200)

Paketa 1: 140/200/22 cm., pesha 31 kg.

 

 

Model Çmim për montim
King Queen pocket 364.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni