Dyshek King Queen pocket, i dyanshëm 120/200 | Vellea Home

King Queen pocket

120/200, i dyanshëm , 120/200

40399 L
Ulje -31%
27499 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 30 ditë

·         Trashësia e dyshekut: 22 cm. +/- 1 cm. Dysheku është i përshtatshëm për mekanizëm ngritës me forcë 1000N.

·         Përbërje/ strukturë: copë King Queen / 225g/m2/ - i qepur me 400 gr., vatë poliestre dhe 4 cm sfungjer,; shkumë me elasticitet të lartë me dendësi 25-45/m3me fortësi të mesme të butë – 3 cm; filc lateksi 800 gr/m2; paketë sustash “Pocket” – 14 cm

Dysheku King Queen pocket është i qëndrueshëm ndaj ngarkesave të larta dhe ofron rehati të shkëlqyer. Struktura ortopedike e dyshekut mban trupin në pozcionin e duhur, e cila garanton gjumë të shëndetshëm dhe të plotë. Përparësia e sustave pocket, nga të cilat është e përpunuar bërthama e dyshekut, lejojnë trupin të vendoset në mënyrën më të rehatshme në dyshek, duke ulur kështu vërtitjen në gjumë dhe ofrojnë pavarësi nga lëvizja e partnerit. Shtresa me shkumë me elasticitet  të lartë ka strukturë të hapur (sfungjer i cili “merr frymë”) i përpunuar me teknologji të veçantë. Për ventilim më të mirë, bordi 3D siguron ventilim shtesë nga i cili ka nevojë dysheku. Copa e këndshme në prekje krijon ndjesi komforti dhe kënaqësie.

Vëmendje!

Kthimi i vazhdueshëm i dyshekëve të dyanshëm ruan komfortin dhe zgjat jetën e tyre.

Dysheku King Queen pocket ofrohet në variant të rrotulluar i paketuar në mënyrë të përshtatshme për tu lëvizur dhe transportuar. *Detyrimisht duhet të hapni dhe të shpalosni dyshekun deri në 30 ditë pas dorëzimit. Dysheku merr formën dhe përmasat e dëshiruara nga 24 orë pas shpalosjes.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (120/200)

Paketa 1: 120/200/22 cm., pesha 26 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni