Dyshek King Queen orthopedic, i dyanshëm 180/200 | Vellea Home

King Queen orthopedic

180/200, i dyanshëm , 180/200

43999 L
33600 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 15 ditë

Trashësia e dyshekut:
- 18 cm +/- 1 cm.

Përbërje/strukturë:
- copë King Queen /225gr/m2/ - i qepur me 200 gr. vatë poliestre dhe sfungjer 4 mm.
- sfungjer i profilizuar me elasticitet të lartë 30 kg/m3 – 6 cm.
- shkumë me elasticitet të lartë me dendësi 25-45/m3 fortësi e mesme e butë – 10 cm.

Shkuma poliuretan e profilizuar, e cila është në bazamentin e dyshekut King Queen orthopedic siguron efekt masazhues të këndshëm, i cili çliron tensionin e mbledhur dhe stimulon qarkullimin e gjakut. Shtresa prej shkume me elasticitet të lartë ka strukturë të qelizash të hapura / sfungjer i cili merr frymë/ i përpunuar me teknologji të veçantë. Kjo gjë garanton ajrosje të shkëlqyer të materialeve dhe higjienë të mirë të përdorimit. Ky model siguron një bazament jashtëzakonisht stabil të trupit tuaj në mënyrë që të ulë në minimum tensionin e mbledhur gjatë ditës. Copa e këndshme në prekje krijon ndjesi komforti dhe butësie.

Vëmendje!

Kthimi në mënyrë periodike të dyshekëve të dyanshëm ruan komfortin dhe rrit jetëgjatësinë e tyre.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (180/200)

Paketa 1: 180/200/18 cm., pesha 50 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni