Dyshek King Queen orthopedic, i dyanshëm 160/200 | Vellea Home

King Queen orthopedic

160/200, i dyanshëm , 160/200

35100 L
25099 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 10 ditë

Trashësia e dyshekut:
- 18 cm +/- 1 cm.

Përbërje/strukturë:
- copë King Queen /225gr/m2/ - i qepur me 200 gr. vatë poliestre dhe sfungjer 4 mm.
- sfungjer i profilizuar me elasticitet të lartë 30 kg/m3 – 6 cm.
- shkumë me elasticitet të lartë me dendësi 25-45/m3 fortësi e mesme e butë – 10 cm.

Shkuma poliuretan e profilizuar, e cila është në bazamentin e dyshekut King Queen ortopedik siguron efekt masazhues të këndshëm, i cili çliron tensionin e mbledhur dhe stimulon qarkullimin e gjakut. Shtresa prej shkume me elasticitet të lartë ka strukturë të qelizash të hapura / sfungjer me frymëmarrje/ i përpunuar me teknologji të veçantë. Kjo gjë garanton ajrosje të shkëlqyer të materialeve dhe higjienë të mirë të përdorimit. Ky model siguron një bazament jashtëzakonisht stabil të trupit tuaj në mënyrë që të ulë në minimum tensionin e mbledhur gjatë ditës. Copa e këndshme në prekje krijon ndjesi komforti dhe butësie.

Vëmendje!

Kthimi në mënyrë periodike të dyshekëve të dyanshëm ruan komfortin dhe rrit jetëgjatësinë e tyre.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (160/200)

Paketa 1: 160/200/22 cm., pesha 45 kg.

Model Çmim për montim
King Queen orthopedic 364.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni