Dyshek King Queen orthopedic, i dyanshëm 144/190 | Vellea Home

King Queen orthopedic

144/190, i dyanshëm , 144/190

32599 L
Ulje -26%
24000 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 30 ditë

·         Trashësia e dyshekut: 18 cm. +/- 1 cm

·         Përbërje/ strukturë: copë King Queen / 225g/m2/ - i qepur me 200 gr., vatë poliestre dhe 4 mm sfungjer, sfungjer i profilizuar me elasticitet të lartë 30kg/m3 – 6 cm; shkumë me elasticitet të lartë me dendësi 25-45/m3; fortësi e mesme e fortë – 10 cm.

Shkuma e profilizuar e poliuretanit, e cila është në bazën e dyshekut King Queen ortopedik siguron efekt masazhi të këndshëm, i cili lehtëson tensionin e mbledhur dhe stimulon qarkullimin e gjakut. Shtresa me shkumë me elasticitet të lartë ka strukturë të hapur /sfungjer i cili “merr frymë”/ i përpunuar me teknologji të veçantë. Kjo gjë garanton ajrosje të shkëlqyer të materialeve dhe higjienë të mirë të përdorimit. Ky model siguron një bazë jashtëzakonisht të qëndrueshme të trupit tuaj në mënyrë që të ulë në minimum tensionin e mbledhur gjatë ditës. Copa e këndshme në prekje krijon ndjesi komforti dhe kënaqësie.

Vëmendje!

Kthyerja periodike e dyshekëve të dyanshëm ruan rehatinë dhe zgjat jetën e tyre.

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (144/190)

Paketa 1: 144/190/22 cm., pesha 40 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni