Dyshek King Queen bonell, i dyanshëm 90/200 | Vellea Home

King Queen bonnell

90/200, i dyanshëm , 90/200

17900 L
10400 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 30 ditë

Trashësia e dyshekut: 18 cm. +/- 1 cm

Dysheku është i përshtatshëm për mekanizëm ngritës me forcë 1000N.

Përbërje/ strukturë: copë King Queen / 225g/m2/ - i qepur me 200 gr., vatë poliestre dhe 4 mm sfungjer, vatë poliestre – 900 gr., filc lateksi 800 gr/m2, paketë sustash “Bonnell” – 14 cm

Dysheku King Queen bonnell mund të quhet dyshek mesatarisht i butë, i cili siguron mjaftueshëm komfort për gjumë të mirë. Bërthama e dyshekut është prej sustash të tipit bonell. Shkuma poliuretane elastike dhe vata krijojnë shtresë anatomike, i cili merr kthesat e trupit dhe siguron një pozicion të rehatshëm gjumi. Shtresa prej filci lateksi eleminon zhurmat dhe izolon sustat si dhe ruan cilësitë e shtresave të ndryshme. Copa e këndshme në prekje jep ndjesinë për komfort dhe ndjeshmëri. Bordi i dyshekut është i ndërtuar me material të veçantë 3D i cili siguron qarkullim maksimal të ajrit.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (90/200)

Paketa 1: 90/200/18 cm., pesha 30 kg.

Model Çmim për montim
King Queen bonnell 364.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni