Dyshek Graphite, Graphite, 160/200 | Vellea Home
Graphite

Dyshek i dyanshëm, 160/200 , 160/200

Dyshek  Graphite 1
Dyshek  Graphite 2
Dyshek  Graphite 3
Dyshek  Graphite 4
Dyshek  Graphite 1_thumb
Dyshek  Graphite 2_thumb
Dyshek  Graphite 3_thumb
Dyshek  Graphite 4_thumb
109386 L
69649 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 30 ditë

Trashësia e dyshekut: 22 cm +/-2cm

Përbërje e dyshekut: tekstil i veçantë Jojoba; shkumë memory; shkumë soft; spunbond; shkumë me elasticitet të lartë të profilizuar me 7 zona; vatë voluminoze

Modeli Graphite ndërthur pamje unike me ndjesi të papërsëritshme komforti. Bërthama e dyshekut është prej shkume me elasticitet të lartë, e cila është e profilizuar në njërën anë me 7 zona komforti. Nga ana tjetër e bërthamës ka shtresë shkumë Memory dhe shkumë Memory në qepje, e cila jep ndjesi për më shumë butësi. Karakteristikat e ndryshme të dyshekut nga të dyja anët i japin mundësi zgjedhjeje të ndjesisë për butësi sipas preferencave individuale. Tekstili i veçantë në ngjyrë grafiti përkufizon pamjen dalluese dhe rrezatimin individual të modelit.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Numri i paketave: 1 (160/200)

Paketa 1: 170/40/40 cm., pesha 18,7 kg.

 

 

Të para së fundmi

Na ndiqni