Dyshek Gala Memory | Vellea Home

Gala Memory

Dyshek i dyanshëm, 140/200 , 140/200

67900 L
Ulje -38%
42000 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 30 ditë

Trashësi e dyshekut 21 cm +/- 2cm
Dysheku është i përshtatshëm për mekanizëm ngritës me fuqi 750 N.

Përbërje e dyshekut

Tekstil i veçantë Jojoba

Shkumë memory në qepje

Shkumë soft

Spunbond

Shkumë elastike

Multi Pocket System

Bord me shkumë elastike

Rrjetë 3D

Dysheku i dyanshëm Gala Memory është komfort me bërthamë të ndërtuar prej pakete sustash të një teknologjie të lartë Multi Pocket System. Sustat e ndryshme në paketa pocket janë të paketuara individualisht në xhepa tekstili dhe janë të pavarura nga njëra-tjetra. Secila sustë reagon në mënyrë të pavarur ndaj shtypjes të trupit të njeriut, ndërsa të gjitha bashkë mbartin në mënyrë ideale peshën e trupit të njeriut dhe marrin formën e tij, duke e mbajtur në pozicionin e duhur dhe pa tension. Sistemi Pocket ka jetëgjatësi të vërtetuar dhe siguron cilësi përdorimi perfekte të dyshekut për vite të tëra. Lëvizja e sustave në bërthamën e dyshekut siguron qarkullim të mirë të ajrit dhe kontrollon lagështirën. Në pjesën e sipërme të bërthamës ka një shtresë shkume elastike, e cila nuk deformohet. Butësi shtesë jep dhe tekstili i veçantë jojoba, i qepur me shkumë Memory. Shkuma Memory modelohet sipas temperaturës së trupit dhe shpërndan peshën në mënyrë të njëtrajtshme në sipërfaqen e dyshekut. Shiriti 3D në bordin e dyshekut është një rrjetë elastike prej fibrave poliestre me strukturë e cila “merr frymë”, gjë e cila rrit ventilimin e dyshekut.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Numri i paketave: 1 (140/200)
Paketa 1: 150/40/40 cm., pesha 17.4 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni