Dyshek Gala Memory | Vellea Home

Gala Memory

Dyshek i dyanshëm, 160/200 , 160/200

78300 L
50100 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 30 ditë

Trashësia e dyshekut 21 cm +/- 2cm
Dysheku është i përshtatshëm për mekanizëm ngritës me fuqi 750 N.

Përbërje e dyshekut

-Tekstil i veçantë Jojoba

-Shkumë memory në qepje

-Shkumë soft

-Spunbond

-Shkumë elastike

-Multi Pocket System

-Bord me shkumë elastike

-Rrjetë 3D

Dysheku i dyanshëm Gala Memory është komfort me bërthamë të ndërtuar prej pakete sustash të një teknologjie të lartë Multi Pocket System. Sustat e ndryshme në paketa pocket janë të paketuara individualisht në xhepa tekstili dhe janë të pavarura nga njëra-tjetra. Secila sustë reagon në mënyrë të pavarur ndaj shtypjes të trupit të njeriut, ndërsa të gjitha bashkë mbartin në mënyrë ideale peshën e trupit të njeriut dhe marrin formën e tij, duke e mbajtur në pozicionin e duhur dhe pa tension. Sistemi Pocket ka jetëgjatësi të vërtetuar dhe siguron cilësi përdorimi perfekte të dyshekut për vite të tëra. Lëvizja e sustave në bërthamën e dyshekut siguron qarkullim të mirë të ajrit dhe kontrollon lagështirën. Në pjesën e sipërme të bërthamës ka një shtresë shkume elastike, e cila nuk deformohet. Butësi shtesë jep dhe tekstili i veçantë jojoba, i qepur me shkumë Memory. Shkuma Memory modelohet sipas temperaturës së trupit dhe shpërndan peshën në mënyrë të njëtrajtshme në sipërfaqen e dyshekut. Shiriti 3D në bordin e dyshekut është një rrjetë elastike prej fibrave poliestre me strukturë e cila “merr frymë”, gjë e cila rrit ventilimin e dyshekut.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Numri i paketave: 1 (160/200)
Paketa 1: 170/40/40 cm., pesha 19.7 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni