Dyshek Diona, i njëanshëm 140/200 | Vellea Home

Diona

Dyshek i njëanshëm 140/200 , 140/200

74700 L
46999 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 15 ditë

Lartësi 22 cm (+/- 1cm)

Përbërje e dyshekut

·        - Tekstil antibakterial

·         -Shkumë memory në qepje

·        - Shkumë Soft

·        - Spunbond

·        -Shkumë Memory

·         Shkumë elastike

·         Kornizë prej materiali halor

Modeli Diona dyshek i njëanshëm ka bërthamë prej shkume elastike dhe shtresë shkumë Memory. Shkuma Memory e teknologjisë së lartë reagon ndaj temperaturës së trupit dhe merr formën e tij, adaptohet ndaj pozicioneve të tija dhe ndihmon me relaksimin e tij të plotë duke shpërndarë në të njëjtën kohë në mënyrë të njëtrajtshme shtypjen në sipërfaqen e dyshekut. Nëqoftëse vendosni dorën tuaj mbi të, në sipërfaqe do të ngelet “shenjë”, e cila do të ngelet edhe pasi ta hiqni dorën. Ofrohet me tesktil shumë cilësor, i cili është me përpunim antibakterial, ndërsa shtresa shtesë shkumë Memory në qepje rrit ndjesinë për butësi dhe komfort. Modeli Diona i njëanshëm ka kornizë të futur prej materiali halor, i cili jep fortësi shtesë dhe qëndrueshmëri dyshekut.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të dyshekut. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (140/200)

Paketa 1: 140/200/22 cm., pesha 23,4 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni