Dyshek Diona, i dyanshëm 140/200 | Vellea Home

Diona

Dyshek i dyanshëm, 140/200 , 140/200

71599 L
Ulje -37%
44400 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 30 ditë

LartësiA 20 cm (+/- 2 cm)

Përbërje e dyshekut

Tekstil i cilësisë së lartë

Vatë voluminoze

Spunbond

Këllëf i brëndshëm

Shkumë me elasticitet të lartë

Bord me shkumë elastike

Diona është model i dyanshëm me tregues të shkëlqyer. Ka bërthamë me shkumë me elasticitet të lartë dhe shkumë elastike. Nga ana e shkumës me elasticitet të lartë ka shtresë shkumë Memory për më shumë butësi dhe komfort. Cilësitë termoplastike të shkumës Memory lejojnë të “memorizojë” formën e trupit. Kur ngrohet, ajo zbutet dhe zhytet në pikat ku ka më shumë shtypje, duke kapur të gjithë trupin e shtrirë. Kjo shpërndan peshën në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqe dhe çliron tensionin në pjesë të ndryshme. Ndihmon për mbështetjen e shtyllës kurrizore në pozicionin e duhur, gjë e cila garanton çlirim të plotë të trupit. Bërthama e modelit Diona është e veshur me këllëf me zinxhir me copë damasku të cilësisë së lartë me përpunim antibakterial, i cili është i lehtë për tu mirëmbajtur.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Dysheku Diona ofrohet në variant të rrotulluar i paketuar në mënyrë të përshtatshme për tu lëvizur dhe transportuar. Detyrimisht hapeni dhe shpaloseni dyshekun para afatit të treguar në paketim. Dysheku Diona merr formën dhe përmasat e dëshiruara 24 orë pas shpalosjes.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të dyshekut. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (140/200)

Paketa 1: 40/40/140 cm., pesha - 18 kg.

 

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni