Dyshek Classic shkumë, i njëanshëm 160/200 | Vellea Home

Classic Shkumë

Dyshek i njëanshëm 160/200 , 160/200

59899 L
Ulje -35%
38800 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 30 ditë

Dysheku futet në modelet me fortësi poshtë mesatares.

Lartësia 19 cm (+/- 1cm)

·         Përbërje e dyshekut

·         -Tekstili i cilësisë së lartë

·        - Vatë voluminoze

·        - Shkumë soft

·       -  Spunbond

·       -  Filc me latex me gjilpëra të futura

·       -  Bonnell System

·        - Bord prej shkume elastike

·        - Kornizë prej materiali halor

Modeli Classic shkumë është dyshek i njëanshëm dhe komfort, tek i cili nuk është e nevojshme të përdoret zgarë krevati. Bërthama është prej shkume elastike. Classic shkumë është dyshek me konstrukt të fortë dhe është i përshtatshëm për montimin mekanizmit ngritës  kur ka krevatë me sënduk. Cilësitë e tij ortopedike ndihmojnë në mbështetjen e shtyllës kurrizore në pozicionin e duhur, gjë e cila garanton çlirimin e trupit.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të dyshekut. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (160/200)

Paketa 1: 160/200/19 cm., pesha 26,7 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni