Dyshek Classic Bonnell | Vellea Home

Classic Bonnell

Dyshek i njëanshëm, 160/200 , 160/200

54899 L
Ulje -43%
31200 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 10 ditë

Dysheku futet në modelet me fortësi poshtë mesatares.

Lartësia 22 cm(+/- 1cm)

Përbërje e dyshekut:

-Tekstil i cilësisë më të lartë

-Vatë voluminoze

-Shkumë soft

-Spunbond

-Filc me latex me gjilpëra të futura

-Bonnell System

-Bord prej shkume elastike

-Kornizë prej materiali halor

Modeli Classic Bonnell është dyshek i njëanshëm dhe komfort, tek i cili nuk është e nevojshme të përdoret zgarë krevati. Classic Bonnell është dyshek me konstrukt të fortë dhe është i përshtatshëm për montim mekanizmi ngritës  kur ka krevatë me sënduk. Sistemi i sustave Bonnell System është i ndërtuar me teknologji të konfirmuar me kalimin e kohës, e cila garanton cilësi të mira përdorimi të dyshekut. Ky sistem është sistemi më i përdorur i sustave në prodhimin e dyshekëve.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të dyshekut. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (160/200)

Paketa 1: 160/200/23 cm., pesha 29 kg.

Model Çmim për montim
Classic Bonnell 728.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni