Dyshek Body Rest | Vellea Home

Body Rest

Dyshek i dyanshëm, 160/200 , 160/200

44800 L
40300 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 30 ditë

Dyshek i dyanshëm Body Rest:

Karakteristika: lartësia 21 cm (+/-1cm); brendësi shkumë elastike e lartë 17 cm; shtresë shtesë shkumë e butë për më shumë komfort; tekstil termorregullues ThermoSense; përpunim i tekstilit antialergjik dhe anti akarie

Fortësi: butësi e mesme

Body Rest është dyshek i dyanshëm me butësi të mesme. Bërthama e tij është 100% shkumë me elasticitet të lartë. Ajo është e qëndrueshme ndaj shtypjes, nuk defomohet dhe garanton qëndrueshmëri jetëgjatë. Trupi merr mbështjetje të qëndrueshme në pikat kryesore të cilat kanë kontakt me dyshekun – shpatullat, vithet dhe këmbët, e cila siguron pozicionin e duhur gjatë gjumi me shtyllë kurrizore të drejtë. Tekstili antialergjik dhe termorregullues (ThermoSense) siguron ngrohtësi gjatë dimrin dhe freskon gjatë verës. Përthith lagështirën dhe mban temperaturën e trupit konstante. Fibrat e tij krijojnë boshllëqe me ajër, të cilat garantojnë lëvizjen e vazhdueshme të ajrit dhe lejojnë lëkurën të marrë frymë. Në tekstil ka dhe shtresë shtesë shkumë akoma më të butë. Ajo ndihmon trupin të çlirohet dhe të pushojë plotësisht.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Dyshekët e iSleep paketohen në formë të rrotulluar të vakumuar, e cila i ruan idealisht të pastër deri në hapjen e tyre. Detyrimisht hapeni dhe shpaloseni para afatit të treguar në paketim. Dysheku Body Rest merr formën dhe përmasat e dëshiruara 24 orë pas shpalosjes.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (160/200)

Paketa 1: 160/30/30 cm., pesha 21 kg.

Model Çmim për montim
Body Rest 364.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni