Dyshek Body Balance | Vellea Home

Body Balance

Dyshek i njëanshëm, 144/190 , 144/190

45199 L
Ulje -37%
28300 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 15 ditë

Dysheku është me fortësi mbi mesataren.

Lartësia 22 cm (+/- 1cm)

Model ekskluziv dyshek anatomik.

Strukturë dhe përbërje e dyshekut Body Balance:

Material ballor: hipoalergjik, copë antistatike e qepur me vatë;

Strukturë: qepje me push memory dhe shtresë shkumë poliuretan i profilizuar Body Care;

Bazament: zgarë prej druri masiv

Zhytuni në komfortin e një tundimi të vërtetë luksoz. Bërthama e dyshekut të njëanshëm Body Balance është e ndërtuar nga dy shtresa të ndryshme në dendësi prej shkume poliuretani. Butësia e duhur dhe struktura e profilizuar e shtresave ndihmojnë për një ndjesi të jashtëzakonshme butësie dhe efekti të këndshëm çlodhës dhe ndihmon për qarkullimin normal të gjakut. Profilizimi i shtresave siguron, si mbështetje të trupit në pozicionin e duhur gjatë gjumit, ashtu dhe ajrosjen natyrale të bërthamës për sigurimin e një higjiene të mirë të përdorimit. Më shumë komfort jep dhe qepja me push memory e copës të sipërme. Ajo përbëhet nga material fin antibakterial i cili është i përshtatshëm për njerëz me alergji.

Vëmendje!

 

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI : Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen si ankesa.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të dyshekut. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (144/190)

Paketa 1: 144/190/22 cm., pesha 48,6 kg.

 

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni