Dyshek Amor, i dyanshëm 140/200, Amor, 140/200 | Vellea Home
Amor

i dyanshëm, 140/200 , 140/200

Dyshek Amor, i dyanshëm 140/200 1
Dyshek Amor, i dyanshëm 140/200 2
Dyshek Amor, i dyanshëm 140/200 3
Dyshek Amor, i dyanshëm 140/200 4
Dyshek Amor, i dyanshëm 140/200 1_thumb
Dyshek Amor, i dyanshëm 140/200 2_thumb
Dyshek Amor, i dyanshëm 140/200 3_thumb
Dyshek Amor, i dyanshëm 140/200 4_thumb
90598 L
Ulje -36%
57844 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 15 ditë

Trashësia e dyshekut 23 cm +/-2 cm
Përbërje e dyshekut: tekstil i cilësisë së lartë; vatë voluminoze; shkumë memory gel; Multi Pocket System; bord shkumë elastike
Modeli Amor është dyshek i dyanshëm komfort me bërthamë të ndërtuar me paketë sustash të teknologjisë së lartë Multi Pocket System. Sustat e ndryshme në paketën pocket janë të paketuara individualisht në xhepa tekstili dhe të pavarura nga njëra tjetra. Secila sustë reagon në mënyrë të pavarur ndaj shtypjes të trupit të njeriut, ndërsa të gjitha bashkë mbartin në mënyrë ideale peshën e trupit të njeriut dhe marrin formën e tij, duke e mbajtur në pozicionin e duhur dhe pa tension. Sistemi Pocket ka jetëgjatësi të vërtetuar dhe siguron cilësi përdorimi perfekte të dyshekut për vite të tëra. Lëvizja e sustave në bërthamën e dyshekut siguron qarkullim të mirë të ajrit dhe kontrollon lagështirën. Si shtim ky dyshek është i përpunuar me shtresë shkume Memory Gel nga njëra anë. Kjo gjë jep mundësi zgjedhjeje të ndjesisë të butësisë dhe komfortin sipas dëshirave individuale. Pamja atraktive e dyshekut i detyrohet tekstilit të veçantë amour me dizajn tematik.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

*Duhet të hapni dhe të shpalosni dyshekun deri në 30 ditë pas dorëzimiti. Dysheku Amor merr formën dhe përmasat e dëshiruara 24 orë pas shpalosjes.

Numri i paketave: 1 (140/200)

Paketa 1: 150/40/40cm., pesha 17,4 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni