Dyshek Ametist, i dyanshëm 90/200 | Vellea Home

Ametyst

i dyanshëm, 90/200 , 90/200

51900 L
Ulje -38%
31699 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 15 ditë

Trashësi e dyshekut 22 cm +/-2cm
Përbërje e dyshekut: tekstil i cilësisë së lartë, vatë voluminoze; shkumë Soft; shkumë memory; Pocket System me 7 zona; bord shkumë elastike
Modeli i dyshekut Ametyst ndërthur pamje të papërsëritshme dhe ndjesi unike komforti. Përmban shtatë zona pocket paketë Pocket System me susta të paketuara individualisht dhe të pavarura nga njëra tjetra. Bërthama është me zona komforti, të renditura sipas shtypjes specifike,  në të cilën pjesë të ndryshme të trupit ushtrojnë mbi sipërfaqen e dyshekut. Ajo është një nga sistemet më të mira, të përshtatura me ergonominë e trupit të njeriut. Modeli kombinon shkumë Memory nga njëra anë e dyshekut, e cila modelohet sipas temperaturës të trupit, adaptohet me pozicionin e tij dhe ndihmon në çlirimin e tij të plotë. Shkuma elastike nga ana tjetër e dyshekut shpërndan në mënyrë preçize peshën, duke garantuar pozicionin e duhur të shtyllës kurrizore.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

*Duhet të hapni dhe të shpalosni dyshekun deri në 30 ditë pas dorëzimiti. Dysheku Amor merr formën dhe përmasat e dëshiruara 24 orë pas shpalosjes.

Numri i paketave: 1 (90/200)

Paketa 1: 100/40/40 cm., pesha 10,8 kg.

Model Çmim për montim
Ametyst 364.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni