Dollap zyre Sofia, Sofia, Lis sonoma + e bardhë me shkëlqim | Vellea Home
Sofia

Dollap zyre , Lis sonoma + e bardhë me shkëlqim

Dollap zyre Sofia 1
Dollap zyre Sofia 2
Dollap zyre Sofia 1_thumb
Dollap zyre Sofia 2_thumb
15450 L
10999 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L90 B50 H75 cm.

·         Material i korpusit: melaminë e lustruar

·         Sipërfaqe e dyerve: shkëlqim

·         Sipërfaqe e korpusit: shagre

·         Material i dyerve: melaminë e lustruar

Vëmendje!

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa  1: 94/51/14 cm, pesha  32.6 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni