Dollap zyre Sofia | Vellea Home

Sofia

Dollap zyre , Lis sonoma + i bardhë me shkëlqim

25000 L
18400 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L85 B42 H186 cm.

·         Material i korpusit: melaminë e lustruar

·         Sipërfaqe e dyerve: shkëlqim

·         Sipërfaqe e korpusit: shagre

·         Material i dyerve: melaminë e lustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 3

Paketa 1: 89/41/11,5 cm., pesha 20,5 kg.

Paketa 2: 117/54/5 cm., pesha 12,6 kg.

Paketa 3: 185/41/7 cm., pesha 28 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni