Dollap Viela | Vellea Home

Viela

Dollap , Sonoma truffle + venge magia

18100 L
Ulje -24%
13600 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L45 B40 H206.5 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar, xham

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 3

Paketa 1: 205/45/7 cm., pesha 32,9 kg.

Paketa 2: 139/42,5/6 cm., pesha 6,85 kg.

Paketa 3: 45/37/4,5 cm., pesha 6,5 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni