Mobilje TV Loksa | Vellea Home

Loxa

Mobilje TV , Pishë andersen + Lis grandson

40400 L
Ulje -31%
27499 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

·         Përmasa: L194 B42,5 H99 cm.

·         Korpus: melaminë

·         Përparësi: mbyllje e butë.

 

Vëmendje!

 Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 3

Paketa 1: 110/47/12 cm., pesha 26.4 kg.

Paketa 2: 97/38/12 cm., pesha 23.5 kg.

Paketa 3: 202/43/5 cm., pesha 22.9 kg.

Model Çmim për montim
Loxa 3692.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni