Dollap TV Altea | Vellea Home

Altea

Dollap TV , Vintage

premium
Dollap TV Altea 1
Dollap TV Altea 1_thumb
26944 L
Ulje -27%
19591 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L120 B39 H60 cm.

·         Material i korpusit: melaminë e lustruar

·         Sipërfaqe e dyerve: mat

·         Sipërfaqe e korpusit: mat

·         Material i dyerve: melaminë e lustruar, këmbë metalike

·         Ngjyrë: vintage

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni