Dollap Selene 7 | Vellea Home

Selene 7

Dollap , I bardhë + i bardhë me shkëlqim

Dollap Selene 7 1
Dollap Selene 7 2
Dollap Selene 7 1_thumb
Dollap Selene 7 2_thumb
12235 L
10135 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L50 B35 H145 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar

·         Dyer/ballore: MDF

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

 Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni