Dollap Selene 6, Selene 6, I bardhë + i bardhë me shkëlqim | Vellea Home
Selene 6

Dollap , I bardhë + i bardhë me shkëlqim

Dollap Selene 6 1
Dollap Selene 6 1_thumb
26635 L
19900 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L100 B40 H119 cm.

·         Korpus: Melaminë e lustruar.

·         Dyer/ballore: MDF.

 Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Të para së fundmi

Na ndiqni