Dollap për mur Viela, Viela, Sonoma truffle + venge magia | Vellea Home
Viela

Dollap për mur , Sonoma truffle + venge magia

Dollap për mur Viela 1
Dollap për mur Viela 2
Dollap për mur Viela 3
Dollap për mur Viela 1_thumb
Dollap për mur Viela 2_thumb
Dollap për mur Viela 3_thumb
8590 L
6673 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L120 B28 H60  cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 128/32/13 cm., pesha 27,5 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni