Dollap Lukas | Vellea Home

Lukas

Dollap , lis artisan + i zi mat

Dollap Lukas 1
Dollap Lukas 2
Dollap Lukas 3
Dollap Lukas 1_thumb
Dollap Lukas 2_thumb
Dollap Lukas 3_thumb
32754 L
27376 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Përmasa: L90 B60 H193 cm.
Korpus: melaminë e lustruar
Dekor: lis artisan + i zi mat

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 108,4/9/61,7 cm., pesha 31 kg.
Paketa 2: 196,9/7,7/66,3 cm., pesha 45 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni