Dollap Loksa, Loxa, Pishë andersen + lis grandson | Vellea Home
Loxa

Dollap , Pishë andersen + lis grandson

Dollap Loksa 1
Dollap Loksa 2
Dollap Loksa 3
Dollap Loksa 4
Dollap Loksa 1_thumb
Dollap Loksa 2_thumb
Dollap Loksa 3_thumb
Dollap Loksa 4_thumb
22000 L
16810 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L85 B36,5 H49 cm.

·         Korpus: Melaminë

·         Përparësi: Mbyllje e butë

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 93/41/12 cm., pesha 18,9 kg.

 

 

Të para së fundmi

Na ndiqni