Dollap i sipërm për garderob Rik | Vellea Home

Rik

Dollap i sipërm

14200 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: 121 B59 H47 cm.

·         Konstrukt: Dru masiv halor, kurriz HDF, dollapi i sipërm është pa dërrasë fundore.

·         Mbulesë: Llak poliuretani pa ngjyrë.

·         Mbërthim: Doreza masivi.

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa  1: 130/60/9 cm., pesha 20 kg.

Mirëmbajtje: Sipërfaqet fshihen me peshqir të lagur. Nuk duhet të përdoren produkte dhe materiale pastrimi të cilat përmbajnë grimca gërryese.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni