Dollap hyrjeje Loksa, Loxa, Pishë andersen + lis grandson | Vellea Home
Loxa

Dollap hyrjeje , Pishë andersen + lis grandson

Dollap hyrjeje Loksa 1
Dollap hyrjeje Loksa 2
Dollap hyrjeje Loksa 3
Dollap hyrjeje Loksa 4
Dollap hyrjeje Loksa 1_thumb
Dollap hyrjeje Loksa 2_thumb
Dollap hyrjeje Loksa 3_thumb
Dollap hyrjeje Loksa 4_thumb
21630 L
16501 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L102 B36,5 H99 cm.

·         Korpus: Melaminë.

·         Përparësi: Mbyllje e butë.

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 106/67/11 cm., pesha 33,5 kg.

 

Të para së fundmi

Na ndiqni