Kënd në formë U Melvin | Vellea Home

Melvin

Kënd në formë U , Gri , i majtë

111400 L
Ulje -29%
78499 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

I majtë

Dorëzim : 10 ditë

E rëndësishme: Pjesa në të cilën është montuar rafti vendos drejtimin e divanit. Drejtimi i divanit bëhet duke e pasur divanin përballë.

·         Përmasa: L317 B180 H67-83 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 138/269 cm.

·         Materiale ballore: të treguara në kombinimet e ngjyrave, ndenjëset, mbështetësja dhe mbështetëset e krahut – tekstil poliestër

·         Tapiceria/mbushje: bazament melaminë, mbushje – shkumë poliuretan N2730

·         Konstrukti: dru, melaminë, MDF, metal

·         Mbështetëset e krahut dhe rafti: MDF, melaminë, ngjyrë e bardhë

·         Përparësi: dizajn ekskluziv, mbështetëse krahu me mini raft – 1 copë, ndenjëse e madhe – 2 copë, sënduk – 1 copë, këllëfë të cilët hiqen

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  4

Paketa 1: 190/95/67 cm., pesha 76 kg.

Paketa 2: 190/95/67 cm., pesha 76 kg.

Paketa 3: 138/75/45 cm., pesha 42 kg.

Paketa 4: 138/65/20 cm., pesha 14 kg.

 

Model Çmim për montim
Melvin 1508.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni