Divan i zgjerueshëm Trend, Trend, i kuq | Vellea Home
Trend

Divan i zgjerueshëm , i kuq , i djathtë

Divan i zgjerueshëm Trend 1
Divan i zgjerueshëm Trend 2
Divan i zgjerueshëm Trend 3
Divan i zgjerueshëm Trend 4
Divan i zgjerueshëm Trend 5
Divan i zgjerueshëm Trend 6
Divan i zgjerueshëm Trend 1_thumb
Divan i zgjerueshëm Trend 2_thumb
Divan i zgjerueshëm Trend 3_thumb
Divan i zgjerueshëm Trend 4_thumb
Divan i zgjerueshëm Trend 5_thumb
Divan i zgjerueshëm Trend 6_thumb
181692 L
140533 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Përmasa: L278 В210 H42-96 cm.  
Hapësirë për të fjetur: 130/200 cm.
Material ballor: copë luksoze, poliestër
Tapiceri/mbushje:
tapiceri e ndenjëseve: shkumë poliuretani, push silikoni
dyshek: shkumë me cilësi të lartë
bazament: susta zig zag
Konstrukt: tallash masiv dhe me shtresa, melaminë, PDV
Përparësi: sënduk – 1 copë, funksion krevat – mekanizëm i llojit nëndyshek

Vëmendje!
Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk pranohet për ankesa.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 170/103/70 cm., pesha 71 kg.
Paketa 2: 210/103/70 cm., pesha 72 kg.    

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni