Dollap container zyre Sofia | Vellea Home

Sofia

Dollap container , Lis sonoma + i bardhë me shkëlqim

9700 L
6899 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L50 B52 H75 cm.

·         Material i korpusit: Melaminë e lustruar

·         Sipërfaqe e dyerve: shkëlqim

·         Sipërfaqe e korpusit: shagre

·         Material i dyerve: Melaminë e lustruar

*Dera është universale. Drejtimi vendoset kur montohet.

Vëmendje!

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 73/51/11 cm., pesha 22,5 kg.

 

Model Çmim për montim
Sofia 832.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni