Zgarë krevati Prestige 90/200 | Vellea Home

Prestige

Zgarë krevati 90/200 , 90/200

13999 L
11700 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Zgarë krevati Prestige

·         *balancon karakteristikat funksionale të dyshekëve të dyanshëm

*siguron ambient higjienik dhe ajrosje të dyshekut

*shpërndan në mënyrë të njëtrajtshme peshën e trupit, duke siguruar një bazë ortopedike

*e pajisur me dërrasa dhe hapje për montim mekanizmi ngritës, i cili siguron akses në hapësirën poshtë zgarës

*e përpunuar nga profil i fortë çeliku 30x30 mm me trashësi të murit të profilit 1,3mm.

* profil ndarës 60x30x1,4 mm /për zgara dopio/

*lamelat e ahut të përdorura me trashësi 8 mm dhe gjerësi 38 mm, garantojnë mbështetje optimale të shtyllës kurrizore

*28 copë lamela

*Mbajtëset e lamelave janë të përpunuara nga elastomeri termoplastik i cilësisë më të lartë.

Zgara është e ndërtuar të mbajë deri në 150 kg, të shpërndara në të dyja anët sipas gjerësisë.  Për përdorim të duhur të zgarës të krevatit është e nevojshme të sigurohet mbështetje në profilin e mesëm ndarës.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Numri i paketave: 1 (90/200)

Paketa 1: 200/90/6,5 cm., pesha 14 kg.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni