Zgarë krevati M 180/200, М, 180/200 | Vellea Home
М

Zgarë krevati 180/200 , 180/200

Zgarë krevati M 180/200 1
Zgarë krevati M 180/200 1_thumb
19342 L
Ulje -25%
14338 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Zgara e krevatit M është e besueshme dhe e rehatshme.

E përpunuar nga lamela ahu  me profil katror me trashësi 0,9 mm.

Këpucë plastike për eliminim të zhurmës.

Numër i lamelave – 13 copë për zgarë teke dhe 26 për zgarë dopio.

Lartësi e zgarës – 4 cm.

Nuk ka mundësi montimi  për mekanizëm ngritës.

 Pa dërrasa dhe hapje për montim mekanizmi ngritës.

Një zgarë teke mban deri në 90 kg.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

 

 

Të para së fundmi

Na ndiqni