Zgarë krevati DS 90/200, DS, 90/200 | Vellea Home
DS

Zgarë krevati 90/200 , 90/200

Zgarë krevati DS 90/200 1
Zgarë krevati DS 90/200 1_thumb
11989 L
9579 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Disa gjëra janë thjesht të nevojshme

·         *Mundësi për montim mekanizmi ngritës për dyshek, i cili të sigurojë përdorim të hapësirës poshtë zgarës.

*I përpunuar me profil çeliku të fortë dhe lamela ahu me shumë shtresa.

*Qëndrueshmëri maksimale e zgarës nga përthithja dhe deformimi, si dhe këpucë të teknologjisë së lartë kopolimere.

*Mundësi për lëvizje vertikale të pjesës së lamelave, e siguruar nga krevati elastik.

*Ndjesia për sipërfaqe të plotë është arritur falë bashkimit pa ndryshim në lartësi.

*Zgarat janë maksimalisht të qëndrueshme ndaj përthithjes ose deformimit, falë këpucëve kopolimere të teknologjisë së lartë.

*fleksibilitet i konsiderueshëm i përkuljes, falë mundësisë për lëvizje të lamelave rreth aksit.

·         Lartësia e zgarës: 5 cm

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

 

Të para së fundmi

Na ndiqni