Vitrinë e lartë Elidor + LED ndriçim, Elidor, Lis ranor i patinuar + matera | Vellea Home
Elidor

Vitrinë e lartë + LED ndriçim , Lis ranor i patinuar + matera

Vitrinë e lartë Elidor + LED ndriçim 1
Vitrinë e lartë Elidor + LED ndriçim 2
Vitrinë e lartë Elidor + LED ndriçim 1_thumb
Vitrinë e lartë Elidor + LED ndriçim 2_thumb
41158 L
33063 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L56.2 B39.6 H194.4 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar

·         Dyer: melaminë e lustruar, xham

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa  1: 200/56/9 cm, pesha  49 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni