Vitrinë Aria | Vellea Home

Aria

Vitrinë , Pishë norvegjeze

Vitrinë Aria 1
Vitrinë Aria 2
Vitrinë Aria 1_thumb
Vitrinë Aria 2_thumb
30529 L
Ulje -39%
18478 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L115 В37 H153 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar

·         Dyer: melaminë e lustruar, MDF, xham

·         Ngjyrë: pishë norvegjeze

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni