Varëse Primo | Vellea Home

Primo

Varëse , Lis + e zezë

6499 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L20 H154 cm.

·         Ngjyrë: lis + e zezë

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Për shkak të karakterit të materialeve natyrale – dru masiv dhe rimeso ka mundësi të ketë ndryshime në tonalitetin e produkteve të ndryshme.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

 

 

Shpesh të blera bashkë
Të para së fundmi

Na ndiqni