Mobilje dhomë gjumi Iman | Vellea Home

Iman

Mobilje dhomë gjumi , Lis sonoma + e bardhë me shkëlqim

22200 L
14400 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

Tavolinë tualeti Iman

·         Përmasa: L112 B48 H161 cm.

·         Materiale: Melaminë e lustruar

·         Dekor: Lis sonoma + e bardhë me shkëlqim

·         MDF 3.5mm

·         Pasqyrë 4mm

·         Doreza: alumin

Tavolinë tualeti Iman ka dizajn modern i cili dallon me funksionalitetin dhe me stilin origjinal. Tavolina ofron rafte të shpërndara në mënyrë optimale, sirtarë, pasqyrë dhe pllakë, në mënyrë të tillë që të sigurojë mjaftueshëm vend për sendet tuaja personale dhe aksesorët tuaj. Tavolina e tualetit është e përpunuar nga melamina e lustruar e cilësisë së lartë. Mbulesat janë të lëmuara dhe me sipërfaqe të lehta për tu pastruar.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 4

Paketa  1: 72/46/8 cm., pesha  9 kg.

Paketa  2: 54/47/8 cm., pesha  13 kg.

Paketa  3: 90/64/5 cm., pesha  14 kg.

Paketa  4: 20/15/10 cm., pesha  3 kg.

Model Çmim për montim
Iman 4056.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni