Tavolinë trapezarie Venus | Vellea Home

Venus

Tavolinë trapezarie , lis sonoma

Tavolinë trapezarie Venus 1
Tavolinë trapezarie Venus 2
Tavolinë trapezarie Venus 3
Tavolinë trapezarie Venus 4
Tavolinë trapezarie Venus 5
Tavolinë trapezarie Venus 6
Tavolinë trapezarie Venus 1_thumb
Tavolinë trapezarie Venus 2_thumb
Tavolinë trapezarie Venus 3_thumb
Tavolinë trapezarie Venus 4_thumb
Tavolinë trapezarie Venus 5_thumb
Tavolinë trapezarie Venus 6_thumb
31642 L
26635 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Përmasa: L160-300 B90 H76 cm.
Pjesa e sipërme: melaminë e lustruar

Konstrukt: melaminë e lustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Për shkak të karakterit të materialeve natyrale – dru masiv dhe rimeso ka mundësi të ketë ndryshime në tonalitetin e produkteve të ndryshme.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni